Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir sınır da, nitelikli bir yangın kapısının daha etkili bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede daha kazançlı olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın sırasında elan uzun süre dayanır ve elan az tamir gerektirir.

Huzurıcı malzeme ciğerermeyen ve yönıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yüzıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, deniz sprey ve benzeri vesair otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi bünyelmayabilir.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi tabi ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Sınırlı bir ısıevet derece dayanıklı olan yangın baplarının insanların dışarıya çıkmasını katkısızlayana kadar dayanması çok önemlidir.

Belirli yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kelime konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları bırakma buyurmak güçlük ve güvensiz olacağı midein yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Görmüş olacaksınız ki bu denli etkili kaliteli yangın kapılarını en amelî fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne yetişmesinı engelleyen itici sıcak yangın contası.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın usturuplu standartlara ve yönetmeliklere onat olup olmadığını tayin etmek için etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size selen verecektir.

Bu nedenle henüz şiddetli bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında müdafaa katkısızlamaz ve bu nedenle daha sakıt bir fiyata sahiptir.

Dolgu kullanılarak kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair kompetan personelimiz tarafından kaleme hileınan bu yazımızda;

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere bapların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın yönetmeliğine yarar bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Kanatlar içinde amelî yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı dâhilin koltuk plakaları mevcuttur.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları hummalı in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, Yangın Kapısı toplantı veya dinlence yaptığı şanlı binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page